DVC'59 - Bareveld

De v.v.Bareveld is opgericht op 17 oktober 1946.
Ons sportpark ligt op de grens van Groningen en Drenthe.

Bareveld staat bekend als een zeer gemoedelijke vereniging.

Er bedrijven hier ± 100 leden wekelijks hun hobby.
We beschikken over een prachtige accommodatie. Twee schitterend gerenoveerde (2011) velden.
Verder beschikken we over een prachtige kantine en een overdekte zittribune welke plaats biedt aan ± 75 toeschouwers.

Op het gebied van voetbal spreekt Bareveld een aardig woordje mee.
Ons eerste elftal speelt momenteel in de 4de klasse met allemaal ploegen uit de provincie Groningen en Drenthe.
Naast 4 senioren teams (1 op zaterdag) beschikken we over 2 jeugd teams in diverse leeftijdscategorieën. Ook hebben we een dames team 7×7 en een heren team 45+ 7×7.

Daarbij komt dat Bareveld verzekerd is van een groot aantal vrijwilligers en donateurs.

Kortom, Bareveld is een vereniging waar een goede sfeer heerst en waar men met plezier een balletje trapt.

Bovenstaande kan voor u als kandidaat sponsor een reden zijn, om met de mensen van Bareveld te gaan praten over de sponsormogelijkheden die de vereniging te bieden heeft.
Lees meer over de mogelijkheden op deze site, of download hier het totaaloverzicht
als .pdf