Bareveld 3 verliest na een goede eerste helft terecht van Stadskanaal 6.

Zondag 13 november stond de wedstrijd tegen Stadskanaal 6 op het programma. Een ploeg waar we al vaak tegen gespeeld hebben.

Met de volgende spelers gingen we de strijd aan:
Dennis Witteveen, Bert Matthijssen, Johan Jonker, Ryan Brouwer, Wessel Wijsbeek, Harry Wijsbeek, Erik van Rheenen, Stefan Jonker, Otto Bos, Marvin Pot, Erik Hoving, Hans Lambers en Christiaan van Weerden.

Eerste helft:
Stadskanaal begon iets beter aan de wedstrijd. Zo kregen ze twee kansjes. Bij de eerste kans verdween het schot net naast het doel, terwijl bij de tweede kans Dennis prima redding bracht.
In de 25ste minuut een kans voor Bareveld. Marvin Pot speelde twee spelers uit, maar zijn schot ging voorlangs het vijandelijk doel. Bareveld kwam iets beter in de wedstrijd, maar enkele kleine kansen konden niet benut worden. Stadskanaal leek ook nog een mooie kans te krijgen, maar het bleek buitenspel te zijn. In 38ste minuut kwam Bareveld op voorsprong. Na een assist van Harry “Simons” Wijsbeek, was het Erik “Gakpo” Hoving die scoorde 1-0. Hierna leek Bareveld wederom een kans te krijgen, echter was het nu ook buitenspel. Met een 1-0 tussenstand zochten we de kleedkamers op.

Tweede helft:
Stadskanaal kwam de tweede helft goed uit de startblokken, want al in de 50ste minuut scoorden ze de gelijkmaker 1-1. Kort na deze gelijkmaker viel Marvin Pot helaas geblesseerd uit. Direct na het uitvallen van Marvin scoorde Stadskanaal de 1-2. In de 65ste minuut leek Stadskanaal wederom te scoren, echter bracht Dennis prima redding. Enkele minuten later was Dennis echter kansloos, en kwam Stadskanaal alsnog op een 1-3 voorsprong. In de 75ste viel de definitieve beslissing na een goed schot van net buiten de 16 meter 1-4. Dennis houd Stadskanaal in de 80ste minuut nog van een doelpunt af. In de 83ste minuut brengt Harry Wijsbeek met een prima pass Hans Lambers in stelling. Echter wordt Hans zijn schot geblokt door een verdediger van Stadskanaal. In de 85ste minuut bepaald Stadskanaal met nog een treffer de eindstand op 1-5.

Een terechte overwinning voor Stadskanaal was een feit. Op naar de volgende wedstrijd, en kijken of het dan weer iets beter wil gaan. We gaan er voor.