Bareveld 2 - EEC 2 - Eindstand 6 - 1

Het was afgelopen zondag 10 uur dat Bareveld 2 en EEC 2 afgetrapten voor een spannende wedstrijd.

Al snel bleek dat Bareveld de bovenliggende partij was, want al na 5 minuten stond het 1-0 door een doelpunt van Bart Spieringhs. Chris Bijl gaf de assist, met een scherpe voorzet waar Bart goed op inspeelde. In de 14e minuut werd het 2-0 voor Bareveld, dankzij een afstandsschot van René Schipper. De keeper van EEC had hier geen antwoord op, en liet de bal helaas in het doel glippen.

 
De thuisploeg bleef drukken, en in de 35e minuut was het Bjorn de Best die een afgeslagen corner in de kruising schoot. Een prachtig gericht schot. Vlak voor rust was het Chris Bijl die op assist van Bart Spieringhs de 4-0 op het scorebord zette.
 
Na rust werden Daniël Kroder en Brian Klijnstra gewisseld voor Bart Bijl en Marcel Gorissen. EEC kreeg een tegendoelpunt in minuut 54, maar Bareveld bleef de bovenliggende partij. In minuut 58 maakte Jeroen Puister de 5-1 met een kopbal, op assist van René Schipper uit een vrije bal. In de 88e minuut maakte Bart Bijl de 6-1 met een solo goal. Een knappe actie die de eindstand bepaalde.
 
Een verdiende overwinning voor Bareveld 2, dat EEC 2 met duidelijke cijfers versloeg.