Bareveld 3 geeft na rust een 1-0 voorsprong uit handen.

Zondag 5 februari moest Bareveld 3 thuis spelen tegen het onbekende Roswinkel 3.
Selectie deze zondag:
Dennis Witteveen, Otto Bos, Johan Jonker, Stefan Jonker, Wessel Wijsbeek, Jacob Dijk, Harry Wijsbeek, Alex van Lent, Jeroen Perdok, Marvin Pot, Arnold Stevens, Hans Lambers, Erik Hoving, Christiaan van Weerden en Robert Menting.

Eerste helft:

Nadat er een minuut stilte was gehouden wegens het overlijden van clublegende Tony Lahpor werd er om 10 uur afgetrapt. De wedstrijd stond onder leiding van Bryan Mulder.


Roswinkel begon iet beter aan de wedstrijd. In de 5de minuut resulteerde dit in een schot voor het doel langs. Gaandeweg de eerste helft kwam Bareveld beter in de wedstrijd. Na een eerste waarschuwingsschot van Harry Wijsbeek (schot ging naast) was het in de 22ste minuut raak. Het was Alex van Lent die alleen voor de keeper uiterst koel bleef, en met een buitenkantje rechts het net wist te vinden 1-0. Kort hierna was het Arnold Stevens die een kans kreeg. Zijn schot werd echter een prooi voor de keeper. In de 25ste minuut leek Bareveld de score te verdubbelen. Marvin Pot ging alleen op de keeper af, maar moest zijn meerdere erkennen in de keeper.
Veel gebeurde hierna niet meer in de eerste helft. Bareveld verdedigde de 1-0 verkregen voorsprong met uitgekiend spel. Rust: 1-0.

Tijdens de rust en de tweede helft was er een onvervalst staaltje Kelderklas activiteit te zien. Een speler van Roswinkel zorgde namelijk voor heerlijk frikadellen hapjes. Met een airfryer in de dug-out voorzag hij de wisselspelers plus supporters van lekkere stukjes frikadel. Goed geregeld.

Tweede helft:

Direct vanaf het begin zette Roswinkel ons onder druk. Twee keer vonden ze echter de goed keepende Dennis op hun weg. Echter in de 51ste minuut was ook Dennis kansloos. Een licht getoucheerde bal verdween net over de doellijn ondanks een verwoede poging van Otto Bos om deze nog voor de doellijn weg te werken 1-1.

Hierna herstelde Bareveld zich en beide ploegen waren weer aardig aan elkaar gewaagd. Voor Bareveld schoot Harry Wijsbeek naast, en Roswinkel vond voor de zoveelste keer Dennis op hun weg. In de 75ste minuut kwam Roswinkel op voorsprong. Vanuit een corner werd er op doel gekopt. Dennis pareerde deze kopbal, maar was kansloos op de ingeschoten rebound 1-2.


Bareveld moest dus op jacht naar de gelijkmaker. Echter was de accu ook al een beetje leeg, waardoor het een moeilijk verhaal werd. Roswinkel kreeg nog een grote kans. Het schot van dichtbij verdween hoog over het doel. In de 89ste minuut leek Erik Hoving nog een grote kans te krijgen. Echter was de keeper van Roswinkel net een fractie eerder bij de bal. Weg kans.
In de blessuretijd besliste Roswinkel het duel definitief met een hard geplaatst schot 1-3. Direct na dit doelpunt floot de goed leidende scheidsrechter dit sportieve duel af.

Het was al met al een leuke wedstrijd tussen twee sportieve ploegen. Roswinkel trok uiteindelijk toch wel verdiend aan het langste eind.