Bareveld 3 pakt thuis 3 verdiende punten tegen Alteveer 3

Selectie Bareveld 3: H Koetse, O Bos, A van Lent, S Jonker, W Wijsbeek, G Mulder, H Wijsbeek,
B Matthijssen, A Stevens, M Pot, E Hoving, H Lambers, C van Weerden, M Ackerman en R Menting.

Eerste helft:
Bareveld begint sterk aan de eerste helft. Een paar leuke aanvallen lijken nergens op uit te draaien. Totdat Bareveld een corner krijgt. De kopbal van Stefan Jonker kan nog gepareerd worden door de keeper, echter pikt Harry Wijsbeek de rebound op en legt deze breed op wederom Stefan. Nu scoort Stefan echter wel, en komt er een 1-0 op het scorebord. Halverwege de eerste helft verdubbeld Bareveld de score. Bert Matthijssen stak met een uitstekende pass Erik Hoving weg. Erik gaf vervolgens een keurige voorzet op Arnold Stevens. Arnold wist hier wel raad mee en scoorde beheerst de 2-0. Alteveer speelt tot aan het middenveld best aardig, maar men weet de spitsen niet te bereiken. In de 35ste minuut scoort Bareveld wederom. Na een assist van Arnold Stevens is het Marvin Pot die de bal in de korte hoek binnen schiet 3-0.
Met deze mooie tussenstand ging men aan de thee.

Tweede helft:
In de tweede helft begon Alteveer sterk. Bareveld moest even de draad weer oppakken, nadat er drie keer gewisseld was. Bareveld kreeg nog een prima mogelijkheid. Vanuit een pass van Erik Hoving leek Marcel Ackerman de 4-0 te scoren. Echter werd deze afgekeurd wegens buitenspel.
Alteveer kreeg nog een mooie kans op een treffer. Een schot van Kas Oortwijn verdween vanuit kansrijke positie naast het doel. Marvin Pot kon een voorzet van Gerard Mulder net niet tot doelpunt promoveren. Zijn kopbal verdween in het zijnet.
De laatste kans was voor Alteveer. Na een verkeerde inschatting van Hindrik Koetse kreeg een speler een mooie kans. Het schot verdween echter voor het doel langs.
Hindrik Koetse verving deze wedstrijd Dennis Witteveen. Dennis vertoefde nog in Scandinavië.
Eindstand: 3-0. De wedstrijd werd prima gefloten door Bryan Mulder. Dank daar voor!!

Het was al met al een zeer terechte overwinning voor Bareveld. Door een goeie teamspirit werd Alteveer met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd.