Bareveld 3 verlies na een redelijke eerste helft alsnog kansloos van Gasselternijveen 4.

Paasmaandag stond de uitwedstrijd tegen Gasselternijveen op het programma. Een wedstrijd waarin misschien iets te halen zou zijn. Wel moesten we vier spelers afstaan aan ons zwaar gehavende tweede.

 

Eerste helft: De eerste kleine kans was voor Gasselternijveen. Het schot ging echter recht op Dennis af, en werd derhalve een gemakkelijke prooi.

In de 15de minuut een kans voor Bareveld. Een scherp aangesneden vrije trap van René Perdok kon net niet door Harrie Matthijssen in het doel geschoten worden. Kort hierna een tweede kans. Marvin zijn schot werd door de keeper gestopt. In de 26ste minuut leek Gasselternijveen op voorsprong te komen. Echter werd het doelpunt door de goed leidende scheidsrechter afgekeurd wegens aanvallen van de keeper. In de 40ste minuut kreeg Bareveld de grootste kans van de eerste helft. Een prima genomen vrije trap van Jacob Dijk werd door Marvin millimeters naast de verkeerde kant van de paal geschoten. Ruststand: 0-0.

 

Tweede helft: Gasselternijveen bracht enige verjonging door in de tweede helft. Bareveld kwam er in het eerste half uur niet meer aan te pas. In een tijdsbestek van slechts dertien minuten werd de score op 4-0 gezet. Pas na de 5-0 in de 75steminuut deed Bareveld weer van zich spreken. Een kopbal van Christiaan van Weerden belandde op de paal. De rebound was een prooi voor Robert Menting. Van dichtbij ramde hij de bal op het heerlijke lichaam van Christiaan. Een paar gekneusde ribben en geen doelpunt werd hier aan over gehouden. De laatste 2 kansen in deze wedstrijd waren eveneens voor Bareveld. Beide keren wist Marvin Pot het net niet te vinden. Eerst ging zijn schot rakelings voor langs, terwijl zijn tweede schot een prooi voor de keeper werd. Eindstand: 5-0

 

Na een goede eerste helft kwamen we er in de tweede niet aan te pas (op het slot van de wedstrijd na). Komende zondag (16 april) krijgen we de kans om ons te revancheren, want dan staat de thuiswedstrijd tegen Gasselternijveen 4 op het programma.