Bareveld 3 verliest van Veelerveen 4

Zondag 30 april moesten we spelen tegen Veelerveen 4. Vroeger waren dit de Goddelijke kanaries, echter vandaag waren het meer de Goddelijke kuikens. Een vrij jong team met hier en daar nog een Goddelijke kanarie verscheen in het veld.

Het elftal van Bareveld was behoorlijk gehandicapt, want vele spelers ontbraken. Veelal allemaal door blessures en een weekendje weg. Maar omdat we over een grote selectie beschikken konden we toch de wei in.

Eerste Helft:

Het begin van de wedstrijd verliep best nog aardig. Veelerveen was de bovenliggende partij, maar Bareveld stond goed georganiseerd en gaf weinig kansen weg. Na een kwartier spelen kwam Veelerveen ietwat gelukkig op voorsprong. Een houdbaar schot verdween onder Dennis door in het doel 0-1. De wedstrijd kabbelde door en zowaar kreeg Bareveld nog een kansje. Een afstandsschot van Ferren werd een prooi voor de keeper.

Veelerveen verdubbelde vlak voor rust de score en zodoende gingen we met een 0-2 achterstand aan de thee.


Tweede Helft:

In de eerste kwartier na de rust ging het helemaal mis. Al in de 46ste minuut werd het 0-3, en de score werd binnen een kwartier uitgebouwd naar 0-5. Bareveld herpakte zich hierna nog enigszins, maar moest in de laatste 3 minuten van de wedstrijd alsnog 2 tegentreffers toestaan. Hierdoor werd de wedstrijd kansloos met 0-7 verloren. Een wedstrijd om maar snel te vergeten.