Bareveld 45+ begint uitstekend bij het 7x7 voetbal.

Vrijdag 31 maart stond het eerste toernooitje voor het 45+ team op het programma.
Plaats van handeling was het sportpark van Wildervank.

Ondanks enkele afwezigen (blessures en werk) konden we toch nog een aardig team op de been brengen: Hindrik Koetse, Johan Jonker, John Bos, Gerard Mulder, Harrie en Bert Matthijssen, Otto Bos, Erik Hoving, Harrie Wijsbeek, Najib Moussa en René Wessels. Leider: Hendrik Jonker.

SJS – Bareveld: We begonnen uitstekend. De 0-1 werd gescoord door H Wijsbeek. Hierna zakte het niveau een paar treetjes, en kwamen we met 3-1 achter. Er leek een nederlaag aan te komen. Echter knokten de “oudjes” zich terug in de wedstrijd. De 3-2 nam Najib voor zijn rekening, terwijl Gerard Mulder de gelijkmaker scoorde 3-3. Eindstand: 3-3.

Bareveld – Alteveer: Alteveer werd vrij eenvoudig aan de kant gezet. Otto scoorde de 1-0 na een pass van Johan Jonker. De tweede treffer werd gemaakt door Harrie wijsbeek. Hoogtepunt van de wedstrijd was de fabelachtige panna (met de hak) van René Messi Wessels. Eindstand: 2-0.

Westerwolde – Bareveld: Na een vroege goal van Gerard Mulder (pass Harrie Matthijssen) kwamen we toch op achterstand. Westerwolde scoorde 2x na enig geklungel en niet goed ingrijpen. Bareveld liet zich echter niet van de wijs brengen, en boog de achterstand om naar een keurige 2-4 overwinning. 2-2 Harrie Wijsbeek, 2-3 Najib en de 2-4 Harrie Wijsbeek. Eindstand: 2-4.

Bareveld – Wildervank: De laatste wedstrijd was de altijd beladen derby tegen Wildervank. In deze wedstrijd was Bareveld duidelijk de bovenliggende partij. Harrie Matthijssen opende de score na een mooi combinatie met zijn broer Bert 1-0. Najib schoot raak na een corner van Otto 2-0. Gerard Mulder nam de 3-0 voor zijn rekening na een prima pass van Erik Hoving. Vlak voor tijd deed Wildervank nog iets terug 3-1. Eindstand: 3-1.

Na enkele opstart problemen waren we uiteindelijk toch nog de ploeg met de meeste punten. Een goed begin dus. Met extra dank aan de grote schare Boareveld supporters!!! Super!!!

In de kantine liet Arfin nog even horen dat hij over een geweldige stem beschikt. De eerste boekingen zijn al gedaan heb ik gehoord!!