Bareveld 45+ maakt een moeizaam toernooitje door bij SJS

Vrijdag 21 april stond het tweede toernooitje op het programma van de oude “Bokjes”. Plaats van handeling was het sportpark van SJS.

We hadden deze avond te maken met vele afzeggingen (blessures, vakantie en werk). Toch stond er al met al nog een aardig team op het veld. Het was een heerlijke avond met een lekkere temperatuur.

 

Eerste wedstrijd: Alteveer – Bareveld.

Het warme weer had geen al te beste invloed op de spelers. Nadat Alteveer al in de tweede minuut op voorsprong kwam, ondanks de prachtige snoekduik van inval keeper René (zie foto’s) namen we duidelijk het heft in handen. We kregen vele goeie kansen (vooral onze hard werkende Arnold had het vizier niet op scherp staan) maar vonden steeds de goeie keeper op ons weg. Toch werd het uiteindelijk nog 1-1 door een doelpunt van Alex van Lent. Het eerste puntje was binnen, echter ook twee puntjes verspeeld.

 

Tweede wedstrijd: Bareveld – Wildervank.

In deze wedstrijd waren de ploegen beter aan elkaar gewaagd. Bareveld had een licht veldoverwicht, en kreeg ook de betere kansen. Vooral een mooie kopbal van Harrie Matthijssen verdiende een beter lot. De keeper redde fraai. Beide ploegen probeerden het wel, maar gescoord werd er niet. Met een 0-0 eindstand wederom slechts een puntje.

 

Derde wedstrijd: Westerwolde – Bareveld.

Deze wedstrijd liet Westerwolde Bareveld veelal aan de bal. Via counters probeerden ze ons te ontregelen. Dit deden ze uitstekend. Bareveld viel aan en creëerde ook wel kansen. De keeper en de lat stonden een treffer in de weg. Ook Westerwolde teisterde een keer de lat. Na een enorme scrimmage voor het doel van Westerwolde (we kregen de bal maar niet voorbij de dekselse keeper) was het Westerwolde die uit de daarop volgende aanval wel scoorde 1-0. Deze voorsprong werd keurig over de eindstreep gebracht door het geslepen Westerwolde.

 

Vierde wedstrijd: Bareveld – SJS.

Bareveld begon goed aan deze wedstrijd. Bert Matthijssen en Erik Hoving waren dichtbij een treffer. Echter na een foutje van Harrie Matthijssen was het SJS dat brutaal de leiding nam 0-1.

Bareveld moest dus in de achtervolging en deed dat naar behoren. Een schot van Otto Bos werd losgelaten door de keeper, waarna Erik de rebound raak kogelde 1-1. Kort hierna bracht Henk Beuker ons op voorsprong met een hard laag schot 2-1. In de slot seconden van deze wedstrijd was het René Wessels die met een katachtige reactie de drie punten over de streep trok. Eindstand: 2-1.

 

Na afloop was het zoals altijd weer heel gezellig met de oude bokkies. Zelfs kwam er een accordeon tevoorschijn om onder andere de sfeer nog iets te verhogen.

Volgend toernooitje is op 12 mei. Plaats van handeling zal dan Alteveer zijn. Hebben geruild met Bareveld. Bareveld speelt nu op 26 mei thuis. Dit omdat ook de dames 18+ op 12 mei thuis moeten spelen. Bedankt nog Alteveer voor het ruilen.