Bareveld 45+ verliest, wint en speelt gelijk in Alteveer:

Vrijdag 12 mei moesten we in Alteveer al weer het derde toernooitje spelen met de
45-plussers.

De volgende spelers waren aanwezig: Hindrik Koetse, Johan Jonker, Bert en Harrie Matthijssen, John Bos, Erik Hoving, Gerard Mulder, Najib Moussa, Arnold Stevens en Jan Luppes. Als leider/reporter was Hendrik Jonker er ook nog bij.

Helaas was Westerwolde zonder af te zeggen weg gebleven, en moest het toernooi ingekort worden door de organisatie van Alteveer.

Eerste wedstrijd: SJS – Bareveld.
Bareveld begon goed. SJS werd onder druk gezet. Al vrij snel resulteerde dit in een 0-1 voorsprong. Uit een voorzet van Gerard Mulder kopte Najib fraai raak. Na dit doelpunt leek Bareveld los. Er werden veel kansen gecreëerd. Zo belandde een schot van Erik op de paal, Najib miste vanuit kansrijke positie en Johan Jonker wist geheel vrij voor de keeper ook al niet te scoren. Compleet tegen de verhouding in kwam SJS op 1-1 door een lage schuiver. Bareveld probeerde hierna weer op voorsprong te komen. Arnold zijn schot werd gered, en een subtiel hakje van Najib werd van de lijn gehaald. In de laatste minuten was het SJS dat nog twee grote kansen kreeg. Hindrik moest al zijn kunnen ten toon spreiden en deed dit met verve. Eindstand: 1-1.

Tweede wedstrijd: Bareveld – Wildervank.
In het begin ging deze wedstrijd behoorlijk gelijk op. De eerste kans was voor Bareveld. Arnold Stevens vond echter de keeper op zijn weg. Naarmate de wedstrijd vorderde nam Wildervank de touwtjes in handen. Wildervank kwam dan ook verdiend op 0-1. Ze hadden hier wel de hulp van Johan Jonker nodig. Hij werkte een voorzet in het eigen doel.
Wildervank bleef beter en ze scoorden nog twee keer via de geslepen Gerrie Kraan 0-3.
Eindstand: 0-3.

Derde wedstrijd: Bareveld – Alteveer.
In deze wedstrijd bleek Bareveld een maatje te groot voor Alteveer. Via een enorme blunder van een speler van Alteveer scoorde Arnold Stevens de 1-0. De 2-0 volgde al snel. Uit een pass van Gerard Mulder scoorde Najib beheerst. Alteveer plaatste sporadisch een klein plaagstootje maar werd niet gevaarlijk. Na een pass van Najib scoorde John Bos uiteindelijk de derde treffer. Eindstand: 3-0.

Het was een toernooi met soms goed voetbal afgewisseld met mindere periodes.

 

Wat wel heel positief was is de come back van good old Jan Luppes.

Na lang blessureleed liet Jan zien dat hij het voetbal nog niet heeft verleerd.